Proč tě nemůžu mít....jsi ženatý
Kapka po kapce po okně stéká
můj vnizřní zrak
Tě pomalu svléká
už je to tak
Toužím po Tobě
po dotecích Tvých
cítit Tě na sobě
Bože... to je hřích!
Na Tvoji vůni, na Tvůj pohled
myslím jen
na nic nechci brát ohled
ale to je jen sen...
Všechny mé myšlenky
vzájemně se bijí
představa milenky
co slastí se svíjí
A nejde myslet na nic jiného
ač ducha mám silného
touha je silnější
čilejší, mlsnější...
A co s tím?...
Přečteno 633x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, NikitaNikaT., Le ver luisant, labuť, v.hercik, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (6)
Komentujících (5)