Krásné lži
Anotace: konečně něco ze života
Slečno, vaše vlasy vlající v ranním vánku,
černá křídla havraní co kolébají k spánku.
Slečno, vaše oči, dva azurity zasazené do nevinné tváře,
dvě studánky kde zrcadlí se žár ohně, slunce záře.
Slečno, vaše rty, dvě vlnky které pohlcují moje slova, ještě...stále...zas a znova.
Však promiňte slečno, snad abych šel,
čas krásných lží již vypršel.
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: Maličká Peťulka, Eva, ludmil, Le ver luisant, Radek.oslov.Šafárik, CorrimsonTom
Komentáře (3)
Komentujících (3)