nechci být jen kamarádka
Anotace: tahle vět mě fakt ubíjí oto víc m ubližuje když vychází z tvích ůst
Prosím zastav
řekla jsem
ty ses otočil
ja s roztřepaným hlasem povídám :miluji tě
stál si jen tak bezradně
díval ses překvapeně na mě
pak ses zakoktal
chtěl si totiž říct:tu větu
tu větu co jsem milionkrát slyšela
mnohem radši bych na ni zapoměla
tu větu co mi tak ubližuje
tu co mě každej večer sužuje
řek si anet
chytl jsi mne za ruku
víš že mám holku
panebože co je to za muku
ale..........
doufala jsem že řekneš miluji ji méne než tebe
ale ty jsi pověděl
nechci zůstat sám bez tebe
můžeme být přáteli
chtělo se mi křičet
tohlě mi kotě neřikej
to je to nejzlejší na světe
nechceš mě chápu to
zlobím se nezazlívej mi to
miluji tě tak už konečně otevři oči !!!!!!!
Přečteno 458x
Tipy 1
Poslední tipující: ir.is
Komentáře (0)