Moje hvězdo
Temné tmy mne obklopují,
tančí svůj tichý valčík,
světlo mám na dosah ruky,
nevidím jej,
přesto cítím jeho teplo.
Pohaslá hvězdo bez citu,
já mám tě ráda,
naplňuješ mne, ale i bolíš,
otáčíš ke mě záda.
Ležíš tu bolavá lásko,
v mém srdci našla jsi domov,
a přitom máš tak blízko,
lék na všechny své strasti.
Ale k tvému neštěstí,
lék je vyhaslá hvězda,
jak ta tě může uzdravit,
když cestu k tobě nezná?
Ani můj cit tě nerozjasní,
ležíme tu spolu krásní,
po vášnivé noci šťastní,
a tmy kolem stále tančí.
Jsem už vyčerpaná citovostí,
ano, miluji tě!
Ale pojď už spát,
ať ti mé sny mohou svit dát.
Přečteno 514x
Tipy 1
Poslední tipující: evy
Komentáře (0)