NEDĚLNÍ
Anotace: Neláká mne psát o lásce a ani tohle vlastně tak moc o lásce není ale jinou vhodnější sekci jsem nenašel
Nedělní…..
Jemné nitky slunečného rána,
pod přivřenými víčky.
Blízkost rtů a pravidelný teplý dech,
na ještě spící kůži.
Líný sen, co sám chce zůstat tiše,
s něžnostmi té noci.
Vůně teplé, čerstvě uvřené kávy,
polibkem chuť na rty píše
Zastavit tu chvíli chtěl by napořád,
čas vrátit na křídlech
A zlaté, letní pihy, na nosíku malém, prý po mamince
v tu chvíli neví že už nespatří
Čas nevrací se, osud neoblomíš ….. snad ……. jen někdy
náhodou ….. a ve vzpomínce.
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: stravla, Emira, Jana M., WAYWARD, ReLaXáToR
Komentáře (2)
Komentujících (2)