Anotace: Titulkem je dnes hláška jednoho kamaráda, která vytržená v kontextu nedává smysl. Ale nevadí. No, tak už je to tady. Pubertál opět v akci aneb psáno ve stavu "zpola šílená" ... prý si děláme naschvály. Ne. Prostě už ho nebavím.
sebelítost nesluší... za to báseň ano, je nádherná
02.07.2009 03:28:00 | okousaná od světlušek
nahlas smát... sama sobě a se slzama v očích, ale až vyschne sebelístost, přestaneš se topit... (znám, jen jak ten proces schnutí urychlit fakt nevim)
16.06.2009 22:11:00 | Trdlo