Anotace: Další kousek z dávné sbírky kterou jsem spálil a zbyl mi jen zlomek všeho...
Sbírka: Proč slunce nezáří věčně...
Krásná, také se mi moc líbí. Víš, třeba je dobře, že nejde zastavit čas (i když bych si to někdy taky přála) ale kdybys ho zastavil na jdnom krásném okamžiku, možná by ti utekly ty, které by mohly být krásnější než si umíš představit! ST! :)
28.06.2009 22:43:00 | Anne Leyyd