Milenci
Anotace: pár spontáních řádků
Dívali se
na motýly,
jak si krouží
věčně touží,
jako víly
nad pasekou,
šustí křídla,
vůně mýdla
barvy jarní,
jiskry v očích
oba měli,
pro lásku se
zapomněli.
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: myší královna, ludmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)