První sloka mi přijde trošku nadbytečná - jen takové vyblití pocitů, které si člověk může domyslet, vlastně by se dala shrnout asi tak do jednoho verše.
Zbytek ovšem je výborný, ten by mohl stát sám o sobě a vůbec by mu to neublížilo, celkově tedy možno pozitivně hodnotiti.
21.06.2009 16:18:00 | CorrimsonTom