BÝVALÉ Lásce k 18. narozeninám
Anotace: BOHUZEL Pro něj . . . .
Už 18 je ti let ,
a dlouho obýváš tento svět .
já o tobě necelých těch 18 let nevěděla ,
a pak když jsem tě prvně uviděla ,
nevěděla jsem , co říkat mám ,
přišlo mi , že tě strašně dlouho znám .
Jsem ráda , že jsme se potkali ,
a na nic jsme se neptali ,
když prvně jsi mě políbil ,
na první pohled ses mi zalíbil .
Od tý doby hoří moje srdce ,
hoří plamenem , který jsi způsobil ty ,
a já se cítím sladce ,
když objímáš mě právě ty .
Teď 18 ti je ,
bez tebe můj svět nežije ,
bez tebe život nemá cenu ,
neboj , nikdy nezapomenu .
Miluju tě :-* . . . . všechno nejlepší :-*
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: Kačennka, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)