Anotace: ... jak dlouho?
Láska je jako květina, jak se o ní staráš, tak Ti poroste, bo zahyne... nic víc, nelze dodati, na to musí přijít každý sám. Tvé dílko se mi líbí, pač je právě proto tak zamyšlenkové.
05.07.2009 22:54:00 | NikitaNikaT.
Je to krásně a věruhodně napsané, na tom zvyku něco je, ale když se člověk naučí objevovat stále na tom druhém něco nového, tak nepřejde do zvyku!
24.06.2009 17:08:00 | Kubino 2