Ještě jednou
Ne, vážně,
na noc nezamykám,
slýchávám kroky na chodníku,
stěží si ale lásko zvykám,
že u mých dveří se nezastaví ...
Kolikrát ještě
se v nočním tichu
ukrývat budu za záclonou,
za oknem mytým deště clonou
/vzpomínky krouží kolem hlavy/
hledám tvou postavu za oponou ...
Tak proč jsi tiskl moje dlaně,
tisíce polibků sázel na ně,
proč směla jsem
jen jedenkráte
vonět k Tvé hřívě rozevláté ...
Proč dal jsi mi poznat sílu lásky?
Odpovíš mi teď na otázky?
Ty víš,
že na noc nezamykám
a na samotu
si těžko zvykám
a stále toužím
ještě jednou
líbat Tvou hřívu
neposednou ...
Přečteno 482x
Tipy 43
Poslední tipující: střelkyně1, Lorraine, Házté, Zpátky, Bíša, jedam, sýc, hezule, Kapka, Íá, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)