Anotace: Když muž ženu miluje, mluví s ní o ní. Když ji milovat přestane, mluví s ní o sobě. J.W.Goethe
Kdo jen ceka, casto se nedocka.
My zeny, desne rady naslouchame slovum mileho. To vim ze zkusenosti.
24.08.2009 02:43:00 | northcarolina
myslím, že to je blbost, volovina ten citát :)
ale držím palce, možná pracuje v bance
počítá účty
a klasici ji motají hlavu
a směje se ústy :)
29.06.2009 01:07:00 | blue
Názory se časem mění
nač pravdomluvné ženy,
není lepší něžná žena,
aby snem tě obestřela?
I když maličko by lhala
však jen tebe milovala?
27.06.2009 23:03:00 | s.e.n
tohle napsal muž
co ženy ctí
a hodně o jejich duších
ví
před láskou se
pokloní
a obdivuje živost
ruku v ruce
s ní
ST
27.06.2009 20:19:00 | Mbonita
Člověk nesmí nechávat svá ústa bez dozoru prostě nikdy :-)
27.06.2009 19:41:00 | Chancer