Věřím ti
Ponořím se hluboko do tmy
A pak je uvidím
Tvé oči
V náruči důvěry
Všechen šat odhodím
Před tebou
Budu stát nahá
A jemný paprsek
Lemující siluetu
Vše umocní
Jsi daleko
A
Jsem tvá
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Gregy, jedam, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)