Anotace: Stejně rád tě mám dál...i když si mi ublížila...
Vítej na Liter.cz!
Smutná báseň, tvrdá realita... ale vzdát se svého syna? Nevím, i když nemůžeš být s dívkou, kterou miluješ, bos miloval, syn bude vždycky Tvůj... chápu Tvé sny a touhy, jež máš zmíněné v profilu autora... znám ten pocit, a tak mohu jen řéct... a kdo by to nechtěl...
01.08.2009 18:33:00 | NikitaNikaT.
se na to vykašli,
novou si najdi
nedělej držgrešli,
do veřejnyho domu zajdi....
to ve srandě....neber si to tak...
09.07.2009 18:33:00 | v.hercik