Můj pane!
Anotace: Pro jednoho kamioňáka
Co se stane,
MŮJ PANE,
když tě políbím,
pOtom to už nikdy nevrátím.
*
Co se stane,
MŮJ PANE,
když tě budu chtít,
řeknu ti co cítím a
jak naložím stím.
*
Spojíme své cesty,
cesty a osudy,
ovšem - nebude to navždy,
jen nějaké sedunky.
*
Je nám spolu dobře - skvěle,
budou nekonečné naše chvíle,
rozhodni se ty,
jsou to tvé volné minuty.
JÁ ČEKÁM!
Přečteno 397x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, jedam, WAYWARD, Bíša, Házté
Komentáře (0)