Teď a tady
Anotace: Nevstoupíš dvakrát do jedný řeky? To u mě neplatí...
Už v tom zase, zlato, lítám,
riskuji, že to znova schytám.
Ale já to ráda risknu,
k Tvému tělu se víc tisknu.
Víme, přátelé tohle nedělají,
však nic nám v tom už nezabrání.
Líbáme se čím dál víc,
neřešíme, co bude za měsíc.
Jsme jen my, teď a tady...
Přečteno 547x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, Lilly Lightová, Veru, jedam, akibu, Agniezka, enigman, sestra-konec, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)