Anotace: ... http://www.youtube.com/watch?v=F3WIHtOmkBg
Sbírka: divnosti k nečtení/ milý deníčku, spánek je malá smrt
.
...nechtělo to usnout
zmizet odejít
někdo nechtěl
abych měla klid
ani já sama vlastně nechtěla
odložit to na prahu kostela
odmodlit to
zpátky do dálky
vrátit odesilateli
s poznámkou na líci obálky:
vzpurný adresát
svět se zatetelil
dostal náhle spád
tolik tepla blízkosti a něhy
prolomilo moje břehy
změnilo můj tok
a přede mnou nový oceán
dnes rozlitý do všech stran
a napřesrok?
dívej se na mne dokud neusnu
dokud neusne to ve mně
drž mě, drž... a pevně
nepřestaň se dívat
lásky ve mně neubývá
to jen srdce moje roste...
.
wau..tak tahle mě velice oslovila a zároveň svym způsobem zasáhla..krásná
23.07.2009 21:27:00 | Actafool
No toto? Pozor na kardiovaskulární nebezpečí! Poradila ses se svým lékařem? :) ..Je nádherná..
15.07.2009 12:28:00 | Sleepwalker