Koktejl pocitů
Jsi rána, co mě bolí,
jsi lovec, co mě skolí.
Jsi průšvih, co mě topí,
jsi zabodnuté kopí.
Jsi omyl, jenž mě mate,
jsi moje smrt, ty kate.
Jsi krása, která svítí,
jsi sluncem pro mé kvítí.
Jsi duha, která kouzlí,
jsi duše, která souzní.
Přečteno 451x
Tipy 6
Poslední tipující: Indigo, Holis, PANGÁSIUS, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)