Miluji tě
Drážka mezi dláždicemi
tam špína jako mezi všemi
lidmi, mezi mostem, plání
na co koukáš? na sebe? ne
na ni
na všechny lidi, co mé srdce svírají
ale nikdo si s ním nemůže hrát
jen ty, a koukej se za mě prát
ja mám víc než jen...tě rád
a ty to víš...
nevím zda něco jiného uvidíš
nežli můj hněv, když nejsem poblíž
tebe a nás dvou
a přec...horší věci jsou
ale já je nechci, chci tebe
každou chvíli, co koukáme se na nebe
a když ne, doufám, že každý z nás...
toho druhého vidíme
tak to půjde snáz
Přečteno 770x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Gudula
Komentáře (0)