Kdy mi prozradíš...?
Anotace: Starší básnička...jsem byla zrovna smutná a tak jsem otevřela okno sedla si do něj a koukala se na úplněk.
Večer byl úplněk,
táhl mě k sobě.
Já dívala se do jádra záře
a cítila,jak srdce pláče!
,,Miluji Tě," řekla jsem
a doufala,že hvězdy mi prozradí,
co kě mně vlastně cítíš?
Jsou-li to pocity plné lásky
nebo to byla hra hloupé sázky?
Spoustu slz jsem uronila,než abych zapomněla
a vyrvala Tě ze svého srdce...ze svého života.
NAVŽDY!
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)