Anotace: ... někdy to zkrátka nevyjde...
Každý konec s sebou přináší nový začátek. Jaký bude? Nikdo neví. Ale každý má právo na lásku. Vždyť nikde není psáno, že je nám na věky dáno... být spolu a prává láska stále krouží kol nás, čeká na vhodný čas... kdy si všimnem.
24.07.2009 22:01:00 | NikitaNikaT.