Moje druhé já

Moje druhé já

Anotace: Slova v těch řádcích mluví za vše

Sedím tu sama,sedím si tiše.
Oči ty pláčou a srdce píše.
Na bílý papír,krví mou....
že mé oči,na ty tvé,zapomenout nemohou.
Srdce si zvlyká,krvácí dál.
V téhle hře jsem otrokem,ty jsi král.
Koukni se mi do očí a řekni,že jsme si cizí.
Otrok se sebere a z králova života navždy zmizí...
Řekni to chladně,ať se sama přesvědčím,že místo srdce,máš jen černou díru......
Řekni to,ubliž mi,jen neživ dál mou víru.
Víru,že někdy,můžeme si být blíž.
V srdci mám hurikán,ty ho nevidíš...
Živel,co mi trhá žíly.....
Umírám na touhu,došly mi síly....
Autor Rootness, 24.07.2009
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, malá slečna, Lugburz, al-pacino, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...vítej na Literu :-)

24.07.2009 23:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí