Sametová láska
Anotace: hudba jako stvořená pro tuto báseň -> http://www.youtube.com/watch?v=Vbg7YoXiKn0
Tuto básničku píšu ti z čisté lásky,
tak lehce jako když vítr hraje si s tvými vlásky.
Svými dlaněmi chtěl bych hladit tvé hedvábné tělo, jen tak měkce a citlivě, aby o tom ani nevědělo.
Chtěl bych být peřinou, do které ukrýváš se před tmou, objímat tě abys ve spánku byla stále jen mou.
Jsi křehká a citlivá jako okvětní lístky růží, můj sen jen být ukrytý pod tvou sametovou kůží.
Když směješ se na mne, jakoby slunce prozářilo můj den, stát u tebe a držet tě za ruku, je samotné jak krásný sen.
Tato slova nechť zakotvena jsou navždy ve tvém srdíčku, abys měla mě ráda a chtěla mne mít vždy sobě nablízku.
Přečteno 582x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, susana načeva, Lioness, Agniezka, Prokešová, Lilly Lightová, slečna.závist, mamina, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)