Anotace: ...text k písni Depeche Mode /Newborn/..kdo ji zná...
"Moc, má panenko, moc se ptáš!
Jen honem pojď - však uhlídáš.
Jen honem pojď - čas nečeká
a cesta naše daleká. -
K.J.Erben
25.07.2009 11:43:00 | páááááááá
Ty rána v cizí postely
na stole ubrus prostřený
a na něm váza s květinou
zas myšlenky tě táhnou za jinou
motýl roztáhl křídla svá
a letěl sát nektar na jinou květinu..
25.07.2009 11:20:00 | Lady L