Anotace: ...
Velice hezky vyjádřené toužení se stýskáním a těšení se na další prožitky života . ST
27.07.2009 20:11:00 | jima
Vymyšlené nebo ne, na tom nesejde, nádherné je, že básnicky zraješ jako víno, jako to z moravských jižních svahů ... :o*
ST!
26.07.2009 19:13:00 | jita.1965
Nemohu rici nic jineho , nez krasne jemne a plynouci ze srdicka. Umis cloveka oslnit.
26.07.2009 13:40:00 | carodejka
Nikitěnko, díky za pěkný komentář, jen musím upozornit, že v mých básních je hodně věcí vymyšlených! Tím nechci tvrdit, že to nedělám... :o))
26.07.2009 12:49:00 | poustevník Jirka
Báječné dílko a víš co? Ten konec mne velmi mile překvapil, tak hezky. Opravdu jsi to skvěle vymyslel... když přišel svízel, jak si pomoci, než být nevěrný... ale pššššš... nechcu zajít dalko, jen... že se mi to nádherně četlo a děkuju za Tvá dílka. Má to štěstí, ta Tvá milá a proto, milujte se do skonání světa. Přeju Vám mnoho štěstí a jen to dobré...
26.07.2009 12:38:00 | NikitaNikaT.