To, co zbylo mému srdci
Anotace: nehledejte smyslu, kde se ho nedostává, stejně tak jako se nedostalo mému srdci pochopení!
To, co se nám zdá, je jen jako
to, co se nám nelíbí je škvár
bez lásky je těžké hledat,lásko
když chvílí nám zbývá jen pár
Proč trápit se marnou touhou
přoč shánět se po citu prázdném
duše je prázdná krajina zalita mlhou
a není důvod lpět na muži zrádném
Není žádný člověk, který neměl by
milovat, smát se a toužit
není důvod plakat, nemá-li
pro co se do hloubi srdce soužit
čas na lásku nebyl mi dán darem
ta chvilka rovna věků dlouhých
vše začíná a končí prudkým zmarem
je jen zdáním na poli duší pouhých
bez ladu a skladu leří srdce
na dně oceánu dívčích slz slaných
bez smíchu a lásky nesou trpce
to zbývá po zlomených srdcích
Přečteno 505x
Tipy 16
Poslední tipující: tato22, Leedram, ilona, susana načeva, Lachailla, Pevya, Fighting Dreamer, lennerka, Markéta G., Tezia Raven, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)