Vánoce
Řekl jsi:" Neplač!"
A v tom duchu
Se nesly celé svátky
U vánočního stromku
S kaprem v ústech
A bramborovým salátem na talíři
Ani cukroví už nechutnalo
Jako od babičky
Nikdy jsem nezažila
Tak smutné Vánoce
Čekala jsem do Nového roku
Jestli skutečně odejdeš
Jak sis přál
Jestli mě zanecháš
Napospas osudu
Vločky se rozpouštěly na parapetu
Sledovala jsem tu bolest
Spolu s nimi se topila
má naděje
Odbila půlnoc
Pár pus
Pár novoročních přání
Řekla jsem:"Neodcházej!"
A tys konečně pochopil
Kolik slz muselo unést to ubohé slovíčko
Abys zůstal!
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Myrja
Komentáře (2)
Komentujících (2)