v mládí si užívat a ve stáří pěstovat růže a jimi pak oživit vzpomínky
02.08.2009 11:22:00 | floreciente
Jsi vážně rytíř bez bázně a hany,
výpisek lásek takhle na plac daný!
Růží snad potřeba celé jejich keře?
Otevři paměti velké její dveře.
Nebo se počítaj Tvé růže na lány?
Vždyť my tu ženušky - žijeme pro pány :)))
01.08.2009 00:23:00 | Veselý Drak