POSEDLOST 03
Prodrat se trním
růžových květů.
Dostat se k srdci,
do vašich světů.
Poznat co nepozná
smrtelník pouhý.
poznat to rychle,
ač život dlouhý.
Mít pro vás
vždy plno sluchu.
Vnímat vás ve světě
nadměrných hluků.
Nezhasnout nikdy
jak pouhá svíce.
Točit se kolem vás,
více a více.
Přečteno 460x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Romana Šamanka Ladyloba, Justýna, Veru, BERYL.K
Komentáře (2)
Komentujících (2)