Pouta
má pouta
stočení hadi
kreslí Ti na polštář
stíny
podivnou svatozář
runové básně
na tvoje tělo
vzpomínky touhy
co se to dělo
naděje štíra
na misce vah
na druhé
smrt
a prach
poslední závaží
dal jsem Ti blázen
jak slzy
spadlo Ti na zem
má pouta
zápěstí spojená hady
krvavě pláčou
ďábel je tady
chvějí se
houpou misky vah
jazýčky strig
a nekončící tah
Přečteno 399x
Tipy 12
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Samotář Samotinký, Squat_the_world, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, Hazentla, Linda Etschyick
Komentáře (4)
Komentujících (4)