namaluji růži do tvých vlasů...
Anotace: jednou bych ji rád namaloval....ale nemám pastelky....
namaluji růži do tvých vlasů
namaluji růži co uvadá
obětuji ji pro tvoji krásu
krása co stárne a umírá
obětoval jsem ji pro tvoji krásu
a tet´voní už jen ve spánku
ve snu dlouhém jako život
a v životním románku
chtěla žít ve tvých vlasech
chtěla provonět tvůj den
chtěla rozdat štěstí
co jí dala zem
Přečteno 447x
Tipy 6
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Sýkorka07, Gudula, Wenzdy
Komentáře (0)