Ve vlnách
Anotace: romance ve 4 ráno ;)
Tak jako vlny koušou do pobřeží
tak bych si teď přál být kousaný od Tebe
Vím na čem mi v životě opravdu záleží
Chtěl bych se rozběhnout po moři do nebe
a jako na hvězdy hledět Ti do očí
ve kterých číst se dá vše co je krásné
A když se celý svět o kousek otočí
se sluncem Tvých usměvů je všechno jasné
Tak jako písek šeptá si s pěnou
hladí se chutnají splétají do sebe
Tak bych i já si teď přál býti s ženou
díky níž srdce mé plane a nezebe
To srdce do láhve dávám a vhazuji
do proudů které ho vezmou k Tvým dveřím
Přesně kam patří - Té kterou miluji
Nehtíkem vyrytý vzkaz ,,Já už běžím''
Přečteno 480x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, susana načeva, P.P.S., Pevya, Bíša, Psavec, myší královna, NikitaNikaT., Ángela de Tártaro, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)