Vláček lásky
Anotace: Pro všechny milující lidi
Začínají mi snad krásné dny,
či žiji v mylných představách?
Jsi jak špička ledovce,
krásná a nedostupná,
ale přece
tak průzračně ledová.
když spatřím tě,
úsměv se mi rozzáří
a líčka tvá bych něhou zasypal.
Do kroků půvab,
do vlasů spona
a v ústech slova,
co vyřknul bych,
zas a znova.
Jen ujížděj vláčku lásky,
ujížděj,
počítej pražce na dlouhé trati,
a rozsévej lásku všem,
kdo má se rád,
ať už na horách,
či pevninách taky…
Komentáře (2)
Komentujících (2)