Neděkuj mi,obejmi mě

Neděkuj mi,obejmi mě

Anotace: Takových básní jako je tato je určitě plno :-)

Rád bych si s tebou chtěl psát?
„Fíha“ to mě ještě nikdo neřekl.
Ti ostatní tam prohažou jen pár písmenek co?, jsi totiž moc krásná.
„Fíha“ děkuji ti a co teprve Ty.

Děkuji ti za to
,že jsi to nevzdala.
Dekuji ti za to
,že se tvá laská opět objevila a mé srdce láskou utopila.
Děkuji ti
,ze jsi pro mě skočila a místo života ses taky radši utopila.
Děkuji ti že
,jsi na klavír hrála,naší smrt si tak usnadnila.
Neděkuj mi
,neboť bych to znovu udělala naší láskou jsem nepohrdala,ikdyž jsem minutami váhala.
Děkuji ti já
,že jsi to nepoložil a od základu naší lásku znovu složil.
Autor smazanej, 09.08.2009
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel