SRDCERVOUCE BOLESTNÉ DÍLO....DRAHÁ ŠTĚSTĚNKO....RŮŽIČKO...TYS RŮŽE NEVADNOUCÍ....JEN V NITRU PŘIPADÁŠ SI ZLOMENÁ ALE VE SKUTEČNOSTI, TY NIKDY,NIKDY NEUVADNEŠ .. :)
20.12.2018 11:26:58 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Je to napsane od srdce, take me to boli a stac to pouze cist... Je mi to lito...
15.08.2009 20:28:00 | Someday