Anotace: no, asi už opravdu hodně toužím po lásce... :o)))
Něco takového jsem před pár měsíci psala i já, protože mi chyběla láska. Veř, že je jí tu plno, stačí se jen rozhlédnout kolem sebe. Jinak je pěkná. Ještě malou radu - začni věřit.
11.11.2005 14:13:00 | Lenny
Krásně! Vším čím budu, budu pro tebe ráda!
11.11.2005 08:02:00 | Krtica
láska, láska, láska ....<:o)
10.11.2005 22:59:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?