Sníh
2.1.2009 13:50
Sníh
Venku sněží je chlad a mráz
po těle Tvém Tě hladím
abych Tě zahřál
Ty se ke mně tulíš
a vnímáš mé teplo
které Ti dávám mazlením
Tulime se k sobě
neboť venku jsme byli
a Ty jsi mi nachladla
dováděním na sněhu
a společným stavěním sněhuláka
Jsme spolu
přichouleni k našim tělům
spojeni sebou a milovaním
ve víru vášně
kterým si užíváme sami sebe
nikým nerušeni
jen spolu sami
Venku sněží a nepřestává
mi to vsak nevnímáme
neboť jsme spolu
ve vyhřáté postýlce
a tisknem se k sobe.
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)