hezká básenˇST.
15.08.2009 10:21:00 | Acham
Kdo neuvidí, nenahmatá. Kdo nenahmatá, přijde o moc. Kdo přijde o moc, přijde o všecko. Kdo o všecko přijde, neuvidí, kdo neuvidí ...
15.08.2009 00:29:00 | Zasr. romantik
a prosím, len nech nevyzniem ako náboženský fanatik, to bolo len na okraj, ďakujem za pochopenie
14.08.2009 21:56:00 | Juraj Hrom
za tú nehu a tie slová, si to pýta pekné tipovanie
(btw. podľa mnohých kresťanov je normálne tetovanie protibiblické, iste nechcem mentorovať, len je to v Biblii, známi vedia presné miesta uvedenia v Biblii, čiže v prípade potreby dodám presne citát, to len na okraj, a možno pre zaujímavosť, a isto báseň je pekná a sedí mi jej štýl)
takže za ST
14.08.2009 21:55:00 | Juraj Hrom
Nejvíc se mi líbí první polovina, je tam velice dobrý nápad. hezká básnička.
14.08.2009 20:34:00 | Elvien