Co není
Co není to ni láska zachrání,
pořád mám před očima to naše setkání.
Umíráček zvoní
Oči slzy roní.
Tvůj úsměv pln ironie,
srdce příliš rychle bije.
Ani polibek, ruky podání,
nic co lásku ochrání.
Pád na zem, přímo z nebe.
Dvě postavy vedle sebe.
Spolu, mlčky, poslední volání.
Těžko objetí to zachrání.
O to zraňuje víc,
tvářit se jakože nic.
Odejít s hlavou vztyčenou..
a vědět, že já toho příčinou
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, Gudula
Komentáře (0)