OPOUSTIS ME??
Anotace: ona mne stve protoze mi te chce prebrat a ty se chytas
tolik si mi toho dal
tak proč si mi to zase vzal
proč necháš mě po nocích plakat
a me srdce samo volne pukat
vždyť ty víš že tě miluju
ne??tak proč mislíš že srdce s tvým jmenem maluju?
jsem obyčejna holka
nezvladnu to když mě opustiš
vytah si mě z černe diry
tak mě tam nevracej
Komentáře (1)
Komentujících (1)