Vyjářeno slovy?
Anotace: Pro mého nejlepšího přítele protože To je on který mi rozumí a je....
M- jsi mráček který není sám,
A- jsi anděl co naučil se lidském hrám.
T- jsi tablo plné barev a obrázků,
O- jsi otázka bez svých otazníků.
U- jsi utěrka co smyje špatné,
Š- jsi šelma která má ráda věci matné.
E- jsi elektřina co potřebuji,
K- jsi květina kterou miluji !
Komentáře (0)