Anotace: předem bych ráda řekla, že tuto považuji jako svoji nejlepší, jednak protože je ze všech nejdelší, takže se o ni dá skutečně mluvit jako o básni, a taky protože to neni pouhý výplod mé fantazie...
výtej u nás at se ti tu líbí...jinak moc hezka basen ST
21.08.2009 11:53:00 | Lady_Mucik01
Vítej na literu, ať se ti tu líbí!
K anotaci: výplody fantazie jsou nejlepší!
Takže se těším na výplody tvé fantazie...
19.08.2009 18:59:00 | UCET KE ZRUSENI