Srdce
Anotace: když miluje jen jeden
Srdce její svíráš v dlani,
šeptáš lásko
myslíš jenom na ní,
miluješ a neslyšíš,
že to srdce tiše pláče,
lásku splácet nedokáže
tohle vyplašené ptáče.
Dej mu volnost
po té touží.
Možná poznáš jednou
na svou vlastí kůži,
láska,že je ctnost.
Není to jen povinnost.
Přečteno 370x
Tipy 17
Poslední tipující: ir.is, Kapka, Juraj Hrom, WAYWARD, Sllunce, Mbonita, hašlerka, Květka Š., Jarka, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)