Pohádka
Bylo nás tam jen pár
herců
na mé křtiny
víno mi rozlil do vlasů, žádný velký obřad
trvalo to sto let a už je to dávno,
od té doby se brodím přes
sedmero hor, sedmero běsů,
občas se bojím, že dny neskončí a nedočkám se
noci,
v utápěném strachu
ale vydržím, všechno to vydržím
jenom mě pevně pevně drž,
odveď mě
nakrm mě
miluj mě
vem si mě
s sebou
do pekla
__
Přečteno 768x
Tipy 66
Poslední tipující: mkinka, maliska, Robin Marnolli, Aťan, PriceznaKonzuelaBananaHemok, gallatea, Fighting Dreamer, hašlerka, Metcheque, la loba, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)