V ztracené kapli
Anotace: jen divná myšlenka
v ztracené kapli
modlím se
a nevím
zda vůbec ještě mohu
k Tobě
a neznámému bohu
jen oprýskaná bílá
kde freska
kdysi byla
zástupy smutku
do tichem prázdných lavic
když hledám Tě
asi jsem navíc
v červáncích
schovaná šedí
mlčí
a slepé oči vědí
madona s tvýma očima
netouží
umírá
Přečteno 444x
Tipy 32
Poslední tipující: Markéta G., Le ver luisant, Kapka, janewe, Gudula, Veru, Kars, Bíša, batůžek na motorku, Jana M., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)