Ochutnávka
Až dojdeš do mých zákoutí,
zakrytých listím popadaným,
v krajině něžných promnutí,
ochutnáš krásy božské many.
Jak gurmán s chutí šlechticů
vybíráš jen nejsladší kousky,
s nezdolnou touhou paniců
líbáš mé tělo po francouzsky.
Andělé vedou ruku Tvou,
po horkém těle hledáš cestu,
spálené prsty rozhrnou
chladivou tůňku bez protestu.
Přečteno 377x
Tipy 31
Poslední tipující: vodnař, kuskus pruhovaná, Bíša, Le ver luisant, labuť, Kars, kroužek, Kubino 2, Mbonita, Házté, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)