...::: Co bys měla vědět :::...
Anotace: Pro Adelku moji =) 15:00
Chtěl bych tě hladit po tváři...
Chtěl bych vidět,
jak tvůj pohled zazaří,
když se naše rty setkají.
Až usneš
budu ti šeptat potaji,
jak moc tě mám rád.
S tvými vlásky něžně budu si hrát...
Budu koukat jak tiše spíš,
přemýšlet o čem zrovna sníš.
Jen tak ležet a koukat na tebe..
ležet a šeptat si pro sebe
ta sluvka co tak sladce zní
že moje srdce... už je tvý...
Komentáře (4)
Komentujících (3)