Jen jednou
Anotace: Já to udělal jen jednou. A ty? tak mi nic nevyčítej. Prosím.
Někdy je to jinak než chceš
Někdy vyhrává lež
Pravda jí uvolní místo
Někdy si dáš trochu víc piv
Chlubíš se jakej máš vliv
A pak je Ti to líto
Jen jednou jsem s tou holkou spal
Nic nebylo dál
I chlap má k pláči blízko
Má holka řekla mi ty sám si to chtěl
Bohužel
Vedle mě už nemáš místo
Když si malej a všemu rád uvěříš
Nic si neověříš
Poznáváš to až s léty
Ptáš se táty, kdepak bydlí ten král
Co v mý pohádce hrál
V zámku na stříbrné flétny
Až s léty poznáš co je to strach
Se o někoho bát
Když máš opravdu rád
Tak užívej si dokud seš mlád
Žít z nálezů a ztrát
To znamená se vzdát
Copyright © 2009, JK
Přečteno 419x
Tipy 13
Poslední tipující: Prokešová, NikitaNikaT., Házté, střelkyně1, poustevník Jirka, Tacca, al-pacino, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)