kdo
tak nyní zhasínám
a záložkuju stránku
pomalu usínám
a podléhám spánku
po chvilce?
cepem k zemi klátím klasy
v dáli slyším temné hlasy
říkám si...se vzdalují asi
v tom oslepil mne odlesk tvojí krásy
promluvíš...máš roztřesený hlas
že se stydíš?to je prostě v nás
sevřeš mi ruku v dlani a povídáš
jednoho dne z nás krásný bude pár
políbíš mě a pryč utíkáš
ty si se zjevila jak z nebe dar
trvalo to dlouho než zkřížili se naše trasy
s tím s vým úsměvem seš hrozně plná krásy
přenádherné oči, a krásně dlouhé řasy
krásně lesklé a hebké vlasy
ruku v ruce brouzdáme lesy
užíváme si lásky krásy
cítíme pod nohami kapky rosy
protože pobíháme jen tak bosy
najednou zdálky zas ty temné hlasy
to snad ne to bude budík asi
otevřu oči a je býlí den
to není jen tak...kde jsi
proč pul roku pořád stejný sen
chci tě najít...tak kdo jsi??????
Přečteno 419x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Mraveneček, vlcatko, Dev_LATea_princess
Komentáře (3)
Komentujících (3)